Fõ tartalom

hétfő, 18 december 2017 07:44

Mikuláscsomagot a beteg gyerekeknek

Írta: Nagy Alexandra
Értékelés:
(0 szavazat)

2017. december 06-án a 209-es szakasz meglepte a BAZ Megyei Kórház Gyermekegészségügyi Központ kisbetegeit egy-egy mikuláscsomaggal. A mikuláscsomagokat Goda Viktor c. r. őrnagy Úr vezetésével saját kezűleg, nagy gondossággal állítottuk össze.

Előzetes egyeztetés alapján a GYEK ápolásszakmai vezetőjével, Dr. Vízi Valériával, Mikulás nap délután megérkeztek a gyerekekhez a rendőr tanulók csomagjai, melyeknek átadására személyesen nyílt lehetősége a szakasz tagjainak. A GYEK munkatársai nagy örömmel és kedvességgel fogadtak bennünket és elmondták, hogy a gyerekek már izgatottan várják a "Rendőr Mikulásokat".

A kórház dolgozóitól megtudhattuk, hogy több olyan gyermek tartózkodik az osztályon, akik betegségükből kifolyólag sajnos nem tudják elhagyni a kórházat, valamint a családjuk sem tud minden nap mellettük lenni. Ezért is örültek annyira, hogy a kis betegek délutánját még ha rövid időre is, de szebbé tettük az által, hogy megajándékozzuk őket.

Mikuláscsomagot a beteg gyerekeknekMikuláscsomagot a beteg gyerekeknekMikuláscsomagot a beteg gyerekeknekMikuláscsomagot a beteg gyerekeknekMikuláscsomagot a beteg gyerekeknekMikuláscsomagot a beteg gyerekeknek

Az ajándékcsomagok a megbeszélt időpontban átadásra kerültek a gyermekek részére. Voltak, akik szégyenlősen fogadták az ajándékot, de a legtöbbjük nagy érdeklődéssel várta, hogy ő is megkapja a csomagját az ő "Rendőr Mikulásától"!

A mikuláscsomagok átadásakor a 209-es szakasz tanulói mind átélték azt az örömet, amelyet egy beteg gyermek megajándékozása okoz.

Bízzunk abban, hogy ezzel a kezdeményezéssel az iskolánk tanulói körében hagyományt teremtettünk!

Megjelent: 3674 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 18 december 2017 07:54