Fõ tartalom

péntek, 01 szeptember 2017 15:37

Tanévnyitó ünnepség

Írta: dr. Nagy Ákos
Értékelés:
(2 szavazat)

A mai napon ünnepélyes keretek között megkezdődött a 2017/18-as tanév iskolánkban is. Idén 370 fő első és 469 fő másodéves tanuló kezdi meg tanulmányait iskolánkon. Hamarosan hozzájuk csatlakoznak a 34 fő katasztrófavédelem alapképzésre beosztott tanulói is.

Az tanévnyitó ünnepség díszvendége és egyben elöljárója Dr.univ. Dsupin Ottó rendőr dandártábornok úr a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Igazgatója köszöntötte a pályájukra most lépő első évfolyamos tanulókat, sok sikert és kitartást kívánt nekik szép, ugyanakkor kihívásokkal teli hivatásukhoz. Méltatta a már hivatásos állományú másodéveseink eredményeit is, és kiemelte szerepüket a közelmúltban lezajlott világszínvonalú sportrendezvények lebonyolításában.

Tanévnyitó ünnepség 2017Tanévnyitó ünnepség 2017Tanévnyitó ünnepség 2017

A tábornok úr az oktatói-nevelői munkánkkal kapcsolatos elégedettségének adott hangot és méltatta iskolánk dolgozóit a rendészeti oktatás területén kifejtett áldozatos feladatellátását. Tolmácsolta az országos rendőr-főkapitány úr az intézkedési kultúra javításával kapcsolatban támasztott fokozott elvárását. A lakosság köréből érkező pozitív visszajelzések alapján az szűrhető le, hogy jelentős előrelépés történt és ennek eredményeire támaszkodva kell a további fejlesztést folytatni.

Tanulóinknak és tanárainknak eredményes tanévet kívánunk!

Megjelent: 1814 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 04 szeptember 2017 10:43